Stylishbeeld-foodspots
Food en media

Brasa 

Als foodie vind ik het leuk om op verschillende plekken te komen. Onlangs hebben we deze foodspot in het gezellige centrum van het kleine dorpje Middenbeemster ontdekt. De omgeving is uitnodigend en parkeren is geen probleem; een goed begin dus! 

   

Brasa is een leuke tent, waar je terecht kunt voor een lunch, diner of borrel. Ook kun je hier genieten van een hightea, of als je toe bent aan een drupje alcohol, is een high wine of high beer natuurlijk ook een optie! Wij genoten er van een lekkere lunch; aangezien ik een broodjesmens ben, koos ik voor een Club sandwich. En die zag er goed uit!  

   

Mijn man ging voor de poké bowl, iets totaal anders dus. Maar met beide gerechten wisten wij wel raad. Prima bereid, smaakvol en mooi opgediend! Niet alleen onze gerechten zagen er goed uit: ook de gerechten die aan de andere tafels werden uitgeserveerd, waren erg aantrekkelijk om te zien! En zelfs hebben we de lekkere hapjes van de high tea kunnen 'spotten'. Zeker dat ik daar nog een keer terugkom om deze high tea zelf te nuttigen. 

Op de menukaart staan ook heerlijke desserts. Ook al was het een lunch, als er heerlijke toetjes worden geserveerd, dan gaan wij natuurlijk ook voor een nagerechtje! Een pavlova: schuimbrokken met bokkenpootjesijs, mascarpone-room en karamel. Je snapt dat wij gesmuld hebben van dit lekkers.    

 

Brasa is leuk voor zowel jong, oud, als dier. Hondjes zijn welkom en krijgen heel lief een bakje water. En verrassend of niet: ben je nog op zoek naar een leuke trouwlocatie? Loop eens bij Brasa binnen! Ook in Purmerend is er een vestiging! 

Website: https://www.brasabarenkitchen.nl/beemster/

Honden toegestaan: Ja


   

E-mailen