Stylishbeeld-foodspots
Food en media

Deb's Bakery & Kitchen


Naam: Debbie van Deb’s Bakery & Kitchen

Instagram: debsbakerykitchen en debsfoodcreations

Website: www.debsbakerykitchen.nl 


Debbie en haar Instagram

Ik ben Debbie, fab 40, moeder van 2 jongens en ik woon met mijn gezin vlak bij Rotterdam. Ik heb mijn eigen foodblog waar ik zowel hartige als zoete recepten deel. Dit zijn allemaal recepten met een twist en die deel ik ook op mijn Instagram. Ook deel ik op mijn Instagram persoonlijke posts. Daarnaast heb ik mijn eigen bedrijf en dat ga ik zo langzamerhand lostrekken van mijn blog. Daarom ben ik onlangs een nieuw Instagram-account gestart: @debsfoodcreations, waar je meer van mijn werk gaat zien zoals foodfotografie, opdrachten waar ik mee bezig ben en het ondernemerschap in het algemeen. 


Food
Food betekent enorm veel voor mij! Ik sta ermee op en ga ermee naar bed. Het is een passie en ik ben de hele dag bezig met eten. Bedenk in mijn hoofd nieuwe smaakcombi’s en kan me intens verheugen op de eetmomenten. Het liefst eet ik ook alleen maar lekkere dingen, maar dan pas ik niet meer in mijn kleding, haha. Sowieso is eten genieten en eten verbindt! Het leven is veel te kort om saai te eten. 


Uit en thuis eten

Buiten de deur eten is gewoon super, omdat er vaak gerechten op de kaart staan die je niet zo snel thuis maakt. Ik houd van de creativiteit van koks en bovendien van de hele beleving en het in de watten gelegd worden. Thuis probeer ik er inderdaad altijd wel een feestje van te maken maar ik heb ook weleens dagen dat het niet smaakt, haha. 


Belangrijk

Eigenlijk let ik vooral op het totaalplaatje. Alles moet kloppen: de sfeer, het eten, de bediening, de prijs/kwaliteit. Van mij mogen er meer proeverijen op de kaart en ik vind dat er vaak best star wordt gereageerd als je vraagt naar de mogelijkheden voor bijvoorbeeld kleinere porties. Daar kan echt nog wel wat aan verbeterd worden. Net als aan de bediening. Ik heb zelf jaren als serveerster gewerkt en je bent er om bij te dragen aan een avond uit van mensen. Hoe sommigen erbij lopen ... zo oninspirerend. Heel jammer vind ik dat. 


Lievelingskeuken

Ik houd van goed Italiaans eten, maar dit eet ik niet altijd als ik buiten de deur ga eten. Ik vind het dan juist leuk om echt nieuwe smaken te ontdekken! 


 Foodspot

Mijn favo foodspot is restaurant Pasto in Berkel en Rodenrijs. Het eten is er fantastisch en alles klopt gewoon. https://www.pasto.nl


Op de menukaart

Bestel alles maar, haha! En vergeet de homemade limoncello niet als afsluiter. 


3 Foodspots

Pasto in Berkel en Rodenrijs: https://www.pasto.nl

Osteria Vicini in Rotterdam: https://vicinirotterdam.nl

Jans Delft: https://www.jansdelft.nl

Ik kom hier inderdaad regelmatig! Altijd goed, lekker en gezellig! 


Fooduitje
Ja! Ik ga met mijn man bij de Koekop in Leiden (www.bookdinners.nl/restaurants/leiden/de-koekop/reserveren) eten. Ik heb een 4-gangen diner gewonnen en ik hoor goede verhalen over dit restaurant dus ik ben benieuwd! 


Etentje thuis

Als het goed weer is, bak ik homemade pizza in de pizzaoven en verder heb ik eigenlijk geen vaste recepten. Ik vind het juist leuk om nieuwe dingen te maken als ik een etentje geef.

 

E-mailen