Stylishbeeld-foodspots
Food en media

Spataro

Chocolade, voor veel vrouwen is het dé verslaving. Zeg nu eerlijk, chocolade is niet alleen erg lekker, maar we hebben het ook gewoon nodig. Een wereld zonder chocolade zouden we ons niet kunnen voorstellen.

Spataro!

Bij Spataro in Hoorn gaat een wereld voor je open, ook voor de mannen! Je stapt daar een wereld vol chocolade in. De winkel zit nog niet zo lang in een historisch pand in Hoorn, maar ik ga ervan uit dat ze hun eenjarig jubileum met lof gaan halen in juni! Je kunt er kijken, proeven en ervaren. Je 'eet' een beetje met je ogen, zoals zij zelf schrijven op hun website.

Pure producten

Er wordt met kwalitatieve chocolade gewerkt, en dat proef je ook. Kom je voor macarons of liever een luxe gebakje? De bonbons met al die heerlijke smaken mag je natuurlijk niet overslaan. Kiezen is moeilijk; alles ziet er zo lekker en smaakvol uit! Wij zijn al een aantal keer bij Spataro geweest, ook al wonen we een stukje verderop in Heerhugowaard. Geen probleem om daar een stukje voor te rijden!

Proeverij

Bij ons laatste bezoekje hebben we in de winkel zelfs een proeverijtje gedaan. 2 Warme choco en een proeverijtje van macarons. Je kunt rustig even zitten aan een van de leuke tafeltjes. De warme chocolademelk is niet zomaar een doorsnee choco. Je proeft de kwalitatieve chocolade. En de prijs? Niet veel duurder dan een warme choco elders, die dan vaak uit in een automaat wordt bereid.
De macarons, wat een heerlijke en pure smaken! Neem bijvoorbeeld de apfelstrudel als smaak. Je proeft geen macaron met vulling, maar een echt stuk apfelstrudel! Zo genieten dit!


Kijkje in de keuken
Als je aan een tafeltje lekker van het proeverijtje geniet, kun je gelijk een kijkje doen in de keuken. Mooi om te zien hoe daar alles met de hand wordt bereid! Ik durf te wedden dat je ook nog iets koopt om thuis van te genieten. Of om weg te geven, hoe zonde dat ook is. Maar als cadeau doe je een ander er ook veel plezier mee! En het wordt ook nog eens mooi ingepakt. Op alle vlakken zeg ik, win-win, een echter aanrader dus!


Website: www.spataro.nl


E-mailen